Тіркелгі мен деректерді жою
Otovar тіркелгіңізді және деректеріңізді кез келген уақытта жоя аласыз. Жоюды кері қайтару мүмкін емес.
1. Қолданбадан жою
Otovar-ды ашып, Профиль бетіне өтіңіз және Тіркелгімді жою түймесін басыңыз. Растағаннан кейін тіркелгіңіз бен деректеріңіз жойылады.
2. Веб арқылы жою
Қолданбаға кіре алмасаңыз, төмендегі пішін арқылы e-mail мекенжайыңыз бен құпиясөзіңізді енгізіп, тіркелгіні жоя аласыз.
Google арқылы кірген болсаңыз және құпиясөзіңіз жоқ болса, тіркелген e-mail мекенжайыңыздан bilgi@kovakyazilim.com мекенжайына «тіркелгімді жойыңыз» деп жазсаңыз жеткілікті; ең кешінде 30 күн ішінде жойылады.
Не жойылады?
- Тіркелгі мен профиль деректеріңіз (аты-жөні, e-mail, телефон), көліктеріңіз, шығындарыңыз, хабарландыруларыңыз және бағалауларыңыз жойылады.
- Шеберлердің сервис жазбалары шебердің кәсіптік жазбасы болып табылады: олардың сізбен және көлігіңізбен байланысы жойылады, шебер оларды жойғанша немесе өз аккаунтын жапқанша шебердің аккаунтында қалады. Шебер аккаунтын жойса, оның сервис жазбалары да жойылады.
- Қолданбаның қате жазбалары 30 күннен кейін, жол хабарламалары мерзімі біткеннен кейін ең кешінде 2 күнде автоматты түрде жойылады.