Hesabın və məlumatların silinməsi
Otovar hesabını və məlumatlarını istədiyin vaxt silə bilərsən. Silmə əməliyyatı geri qaytarılmır.
1. Tətbiqdən silmə
Otovar-ı aç, Profil səhifəsinə keç və Hesabımı sil düyməsinə toxun. Təsdiq etdikdə hesabın və məlumatların silinir.
2. Vebdən silmə
Tətbiqə daxil ola bilmirsənsə, aşağıdakı formada e-poçt ünvanın və şifrənlə hesabını silə bilərsən.
Google ilə daxil olmusansa və şifrən yoxdursa, qeydiyyatlı e-poçt ünvanından bilgi@kovakyazilim.com ünvanına "hesabımı silin" yazman kifayətdir; ən gec 30 gün ərzində silinir.
Nələr silinir?
- Hesab və profil məlumatların (ad, e-poçt, telefon), maşınların, xərclərin, bildirişlərin və rəylərin silinir.
- Ustaların servis qeydləri ustanın biznes qeydidir: sizinlə və avtomobilinizlə əlaqəsi silinir və usta onları silənə və ya öz hesabını bağlayana qədər ustanın hesabında qalır. Usta hesabını silərsə, onun servis qeydləri də silinir.
- Tətbiqin xəta qeydləri 30 gündən sonra, yol bildirişləri isə müddəti bitdikdən ən gec 2 gün sonra avtomatik silinir.